Verzending en levering

Zodra de bestelling afgerond is zullen we het pakketje in orde maken en verzenden.
Binnen Nederland de verzendkosten zijn standaard 3,90€ - bestellingen boven de 39,80€, worden gratis verzonden - en zal de bestellingen binnen 3 á 4 werkdagen (5-7 werkdagen ivm. vakantie) op de aangegeven adres bezorgt worden. 
Buiten Nederland moeten we helaas verzendkosten verrekenen.
Voor verzendingen naar België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk berekenen we €4,90- en de levertijd zal circa 5-6 werkdagen (7-0 werkdagen ivm. vakantie) bedragen. 
Ook verzendingen naar andere landen zijn in principe mogelijk maar alleen op aanvraag. Aub contacteer ons via onze email info@papatitos.nl.
Bij een bestelling vanuit de boven genoemde landen is Track & Trace beschikbaar. De code zal met het bevestigings email verzonden worden. Hiermee kan via de website van de logistiekbedrijf de verzendingsstatus van het pakketje vervolgt worden.

Ruilen en retourneren

Is de maat toch niet helemaal goed, of de kleur is niet wat je had verwacht? Kan gebeuren! Stuur ons in dat geval even een mailtje (info@papatitos.nl) en stuur ons binnen 14 dagen (gerekend vanaf de besteldatum) de bestelling terug. Wij sturen dan jouw nieuwe item (mits deze op voorraad is) naar je terug! Het spreekt voor zich dat je item ongedragen en onbeschadigd en in de originele verpakking (ook voorzien van kaartje) moet zijn, anders kunnen wij hem niet terugnemen.

Wil je het item ruilen tegen een heel ander, nieuw item? Ook dat kan binnen 14 dagen vanaf de besteldatum! Stuur ons in dat geval ook een mail (info@papatitos.nl) en vermeld in de mail je naam, ordernummer en rekeningnummer. Stuur ons dan het item retour (ongedragen, onbeschadigd in originele verpakking en met kaartjes) en we storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen naar je terug. De verzendkosten van jou naar ons komen voor je eigen rekening.

Het nieuwe item bestel je dan vervolgens in de webshop, je ontvangt dan gelijk een orderbevestiging. 

En wil je gewoon je geld terug? Ook dit kan! Stuur ons dan een mail waarin je je naam, het ordernummer en je rekeningnummer vermeld. Nadat we je item hebben ontvangen, storten we het bedrag binnen 14 dagen naar je terug. De verzendkosten van jou naar ons komen dan wel voor je eigen rekening. Ook worden de verzendkosten van ons naar jou niet terug betaald als de bestelling niet boven de 30 was. En ook hierbij spreekt het voor zich dat het item ongedragen, onbeschadigd, in originele verpakking en met kaartjes moet zijn.

Let op;
SALE/ACTIE artikelen kunnen NIET meer geruild of geretourneerd worden!

Wanneer je een retourzending hebt aangemeld blijft deze jouw verantwoordelijkheid totdat deze bij ons is aangekomen. Jij draagt dus ook de verantwoordelijkheid voor het tijdig (binnen 14 dagen vanaf de besteldatum) retour sturen, het juist frankeren, in een geschikte verpakking versturen zodat de zending niet kan beschadigen etc.

Retourzendingen die niet, of niet voldoende zijn gefrankeerd, nemen wij niet terug.

 

 
 
 

Social Media

 
 
 
 
 
Instagram

Papatitos Kinderschoenen

✔ Kinderschoenen 100% Made in Spain
✔ Gratis verzending binnen NL
✔ Veilig betalen 

Contactgegevens

info@papatitos.nl
KvK# 62236253
BTW# NL002451851B41

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies