Welkom bij Papatitos kinderschoenen! Mijn naam is Belén. Ik ben geboren in Spanje en ik woon met mijn echtgenoot en onze twee kinderen in Nederland.
Ik ben gek op Spaanse kinderschoenen en ik koop de schoenen voor mijn kinderen bijna altijd in Spanje. Ik let op kwaliteit, stijl en uiteraard een aantrekkelijke prijs. Zo is het idee voor mijn webwinkel geboren. 
Mijn doel is om een zorgvuldig uitgekozen stijlvol assortiment aan te bieden van uitstekende kwaliteit voor een  aantrekkelijke prijs.
Alle schoenen zijn "Made in Spain" en gefabriceerd door familieondernemingen met een lange traditie in het ambachtelijke maken van schoenen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de kinderschoenen voornamelijk van natuurlijke materialen zijn gemaakt.
Papatitos streeft naar de beste prijs voor de beste kwaliteit en design. En natuurlijk vervaardigd in Spanje. Elk seizoen zal ik proberen om nieuwe producten te introduceren, zodat ik nog beter aan uw wensen kan voldoen. Daarom zijn al uw opmerkingen en suggesties zeer welkom.
Ontdek Papatitos kinderschoenen en laat je verrassen door het bijzondere aanbod.

Over-ons 
 
 

Social Media

 
 
 
 
 
Instagram

Papatitos Kinderschoenen

✔ Kinderschoenen 100% Made in Spain
✔ Gratis verzending binnen NL
✔ Veilig betalen 

Contactgegevens

info@papatitos.nl
KvK# 62236253
BTW# NL002451851B41

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies