De op deze website getoonde informatie wordt door BECAREMAX met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. BECAREMAX verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door BECAREMAX worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

BECAREMAX aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. BECAREMAX aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website BECAREMAX opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel BECAREMAX alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is BECAREMAX niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door BECAREMAX worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel BECAREMAX uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door BECAREMAX worden onderhouden wordt afgewezen.

 
 
 

Social Media

 
 
 
 
 
Instagram

Papatitos Kinderschoenen

✔ Kinderschoenen 100% Made in Spain
✔ Gratis verzending binnen NL
✔ Veilig betalen 

Contactgegevens

info@papatitos.nl
KvK# 62236253
BTW# NL002451851B41

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies